Begeleiding

Persoonlijke aandacht en Begeleiding

Strijbos uitvaartverzorging, geen onbekende in de regio Weert. 

ONZE DIENSTVERLENING WORDT UITGEVOERD VOLGENS DE RICHTLIJNEN EN INSTRUCTIE VAN HET RIVM EN DE GGD.

Afscheid nemen en een uitvaart regelen is een ingrijpende gebeurtenis. Wij begeleiden u met persoonlijke aandacht in de dagen vanaf het overlijden tot en met de uitvaart. 

 P. Strijbos

Persoonlijke begeleiding en de uitgebreide mogelijkheden om de uitvaart geheel volgens de wensen van de overledene of de nabestaanden vorm te geven, staan bij ons hoog in het vaandel. Wij helpen de nabestaanden bij het maken van keuzes door in alle rust informatie, advies en steun te verlenen in deze periode van verdriet.

Naast het verzorgen van mooie, persoonlijke uitvaart vinden wij het ook belangrijk om u vooraf goed te informeren over onze uitvaartverzorging. De mogelijkheden voor uitvaarten zijn tegenwoordig bijna onbeperkt, of u nou wel of geen uitvaartverzekering heeft. Ons streven is om elke uitvaart tot in detail te verzorgen, zoals de overledene of de nabestaanden dat wensen. Geen vraag is hierbij te moeilijk, geen wens te groot. Daarin is uiteraard alle ruimte voor persoonlijke invulling, zodat eenieder de ruimte krijgt op eigen wijze afscheid te nemen. Onze uitvaartverzorger blijft uw contactpersoon en heeft in de dagen tussen overlijden en de uitvaart dagelijks contact met u. Natuurlijk helpt onze uitvaartverzorger u ook graag op weg met inspirerende ideeën. Samen met u maken we er een mooie, gedenkwaardige periode van, waarin iedereen in warmte en liefde afscheid kan nemen van uw overleden dierbare.

Want de uitvaart moet niet alleen passen bij de overledene, maar ook een goede herinnering worden voor de nabestaanden.   

                     ' Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend '

Goede voorbereiding op de dagen tussen het overlijden en de uitvaart is daarom belangrijk.                   

Of het nu gaat om een eenvoudige vorm van een waardig afscheid of een afscheid met een uitgebreidere vormgeving, Strijbos uitvaartverzorging staat u terzijde.

                     Elke uitvaart is een persoonlijk afscheid en geen enkel afscheid is gelijk.

 

U kunt op ons rekenen.

 

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in week voor u klaar.

 

Tel. 0495 - 54 35 21

 

e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Wist U !

Wanneer de grafrechten (grafrust is 10 jaar) verlopen zijn. bestaat de mogelijkheid om uw dierbare te laten opgraven en herbegraven (op de natuurbegraafplaats) of te cremeren.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Ik kan mij voorstellen dat u nog vragen heeft. Neem gerust telefonische contact op of stuur een e-mail.