Uitvaartpakket

Onze dienstverlening betreft maatwerk. Wij zullen altijd rekening houden met uw specifieke wensen. Daarom treft u op deze website geen standaard tarieven aan. Bij al onze werkzaamheden geldt dat wij u graag op een vakkundige en efficiënte wijze van dienst zijn.

Tijdens het regelen / bespreken van de uitvaart kan de uitvaartleider u bij ieder onderdeel aangeven wat de (verwachte) kosten zullen zijn, en legt de uitvaartleider u een overzicht voor van de te verwachten kosten, gepresenteerd in een overzichtelijke kostenopgave en een bijlage waarin iedere kostenpost is uitgewerkt en de werkzaamheden van Strijbos uitvaartverzorging uitgebreid staan omschreven. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Basispakket :

Bespreking / regelen uitvaart, rouwauto, overbrenging en verzorging overledene, opbaring uitvaartcentrum Biest, onbeperkt rouwbezoek (op afspraak) aangifte en formaliteiten, personeelskosten, condoleancemap, eenvoudige uitvaartkist, geen meerkosten dienst uitvaartleider in het crematorium. Voor werkzaamheden buiten kantoor uren, alsmede weekend en algemeen erkende feestdagen wordt geen extra bedrag in rekening gebracht. 

Budget crematiepakket :

Dit budget crematiepakket behelst de meest eenvoudige uitvaart die mogelijk is. Aanvulling met andere dienst is niet mogelijk.

Het is een "budget"uitvaart in die zin dat het een goedkope uitvaart is maar onze persoonlijke inzet en betrokkenheid zijn er niet minder om.

Het budget pakket bestaat uit het regelen van de uitvaart met een uitvaartleider op kantoor, overbrenging en verzorging overledene, opbaring  uitvaartcentrum Biest, aangifte en formaliteiten, eenvoudige uitvaartkist, afscheid nemen in kleine (familie) kring in de rouwkamer van de opbaar gelegenheid, crematie in het crematorium Weerterland zonder aanwezigheid van familie.

Belangrijk!

In de meeste gevallen zullen er geen bijkomende kosten zijn maar dat kan wel.

Mocht het overlijden plaatsvinden in een ziekenhuis of andere instelling zullen er extra kosten zijn (mortuarium).

Bel ons zo snel mogelijk na een overlijden als wij bijkomende kosten voor u zoveel mogelijk moeten proberen te beperken.

Het kan ook iets simpels zijn. Bijvoorbeeld als een standaard kist niet groot genoeg is. Daar kunnen we helaas niets aan veranderen.

Uitvaartverzekering.

Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten, dan bestaat toch de mogelijkheid om de uitvaart door ons te laten verzorgen. U bent niet verplicht uw uitvaart te laten verzorgen door de maatschappij waar u uw uitvaartverzekering heeft lopen. Ook regelen wij de financiële afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Neem gerust telefonische contact op of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it