Wilsbeschikking / Uitvaartwensen

 

Het is nooit te vroeg om uw uitvaartwensen vast te leggen !

Leg je wensen vast, wij kunnen je helpen met het overzichtelijk vastleggen van jou wensen.

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om hun afscheid te laten aansluiten bij hun manier van leven. Daarom willen zij hun uitvaart een eigen invulling geven.

Nadenken over uw eigen uitvaart blijft moeilijk. Toch is het raadzaam er eens bij stil te staan en vast te leggen wat uw wensen zijn. De wetenschap dat alles goed geregeld is, zal u namelijk rust geven. Daarnaast weten uw nabestaanden straks zeker dat ze de uitvaart zo vorm kunnen geven, zoals u dat wenst.

De brochure wilsbeschikking helpt daarbij.

Hierin kunt u aangeven wat uw persoonlijke wensen zijn. Zodat iedereen later precies weet hoe uw uitvaart eruit moet zien.

Persoonlijk advies.

Wilt u een persoonlijk advies over wat er allemaal mogelijk is tijdens een uitvaart, dan kunt u een afspraak maken. Wij adviseren u in een adviesgesprek vrijblijvend over de vele mogelijkheden en kunnen u helpen bij het opstellen van uw uitvaartwensen. Als u wilt stellen wij een prijsopgave voor u samen, zodat u een beeld heeft bij de kosten die met de uitvaart gemoeid zijn.

Een plechtigheid zonder vraagtekens.

Bij het regelen van een uitvaart blijken de nabestaanden vaak veel vragen te hebben. Wat heeft de overledene  eigenlijk gewild ?   Een crematie of een begrafenis ?  Een kerkdienst, welke muziek is er te horen tijdens de plechtigheid (in het crematorium ) of live muziek zanger(es) en hoe ziet de catering eruit ?  Rouwauto wit - grijs - rose  - foto reportage van de plechtigheid - een koets met paarden - een vingerafdrukhanger als herinnering - na de plechtigheid de genodigden worden getracteerd op uw lievelingsdrankje, de nabestaanden moeten er maar al te vaak naar raden.  Daarom geeft het rust om uw wensen hoe u uitvaart eruit moet zien goed vast te leggen. Om nu al te kiezen voor straks. Voor uzelf, maar ook voor uw familie of vrienden, die het liefste zien dat de plechtigheid verloop zoals u dat wilt. Uitvaartverzorging Strijbos heeft daarom het boekje  "Wilsbeschikking "ontwikkeld.  Hierin kunt u zo beknopt of zo uitgebreid als u wilt aangeven wat uw wensen zijn.

U beslist hoe uw uitvaart eruitziet.

Hulp bij het invullen van uw uitvaartwensen.

Heeft u graag hulp bij het invullen van de brochure " Wilsbeschikking " dan kunt u een afspraak maken waar wij u tijdens een vertrouwelijk gesprek geheel vrijblijvend informeren over alle uitvaart mogelijkheden en beantwoorden wij al uw vragen, voordat u een en ander vastlegt in de "Wilsbeschikking ".

Uw uitvaartwensen veilig bewaren.

Laat uw familie en vrienden weten dat u een wilsbeschikking heeft. En waar u dit bewaart, bijvoorbeeld bij uw verzekeringspapieren. Dan weet men later dat u uw wensen heeft vastgelegd en waar deze te vinden zijn.

U kunt er voor kiezen om de ""Wilsbeschikking " thuis te bewaren en een kopie bij ons in het uitvaartregister te bewaren voor u.  

De brochure  “ Wilsbeschikking ”  is gratis bij ons verkrijgbaar.

Stuur een e-mail met uw adres gegevens naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. onder vermelding van Wilsbeschikking

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

of per post naar postbus 524, 6000 AM Weert.

 Of neem contact op met ons ;  Tel. 0495 – 54 35 21


Ieder afscheid is uniek en persoonlijk